Skip to main content

Kopirajting i kontent marketing usluge

Mi biramo reči, a onda klijenti biraju vas

Kopirajting – prodajno pisanje za web

Sigurno ste čuli da ,,priča prodaje’’. E pa, kopi je taj tekst koji prodaje, a kopirajting je prodajno pisanje za web, print, TV, radio, ali i poznavanja psihologije kupaca. 

Raf production ima kopirajtere sa velikim iskustvom u ovoj oblasti. Njihova reč biće prilagođena vašoj ciljnoj publici, kanalima komunikacije i suštini vašeg brenda.

Naši kopirajteri su tu da vaš sadržaj učine atraktivnim, upečatljivim i primetnim, bilo da je u pitanju pisanje tekstova za blog, pisanje tekstova za sajtove, pisanje reklama, ili kreiranje flajera, bilborda, newsletter-a ili postova za društvene mreže.

Optimizacija teksta, tzv. SEO kopirajting, takođe je naš zadatak koji će omogućiti bolje pozicioniranje vašeg sajta u Google pretrazi. Što znači veću vidljivost, prepoznatljivost i još potencijalnih kupaca.

Ono što je takođe bitno – za nas nijedna tema ne predstavlja prepreku. Možete nam se obratiti bez obzira kojom se delatnošću bavite, reći svoj cilj, a mi ćemo naći put do njega.

kopirajting usluge
kontent marketing

Kontent marketing – pisanje tekstova za blog i društvene mreže

Direktne marketing poruke koje smo čuli ili pročitali nebrojeno puta svima su dosadile, zato je kontent marketing tu. On donosi rezultate, jer otkriva suštinu nekog brenda ili proizvoda. Ovaj sadržaj može da zabavlja, da informiše, da inspiriše, da pomogne.

Rafov tim preneće srž vaše poruke kroz pisanje tekstova za blog i društvene mreže, kroz sadržaj u obliku video formata, infografika, slajd prezentacija i kroz druge vrste kvalitetno osmišljenog sadržaja. A to će uraditi strateški, u skladu sa vašim poslovnim ciljevima, tako da omogući veću zainteresovanost za vaš brend, veću publiku, a naposletku i veću prodaju.

Kontent marketing čini da vas potencijalni klijenti prate zbog onog što vi i vaš brend jeste. Omogućava vam da se povežete i ostvarite kvalitetan i trajan odnos sa njima, zasnovan na poverenju. A onda kada im zatreba proizvod nalik vašem ili usluga poput vaše, šta mislite ko će im prvi pasti na pamet, gde će tražiti? Pa kod vas. 

Obratite nam se za kopirajting i kontent marketing usluge

Ako vam je potrebno da što više ljudi prepozna vrednost vašeg brenda i poželi da kupi vaš proizvod ili koristi vašu uslugu, tu smo za vas. Dok vi gradite svoj brend, mi ćemo graditi njegovu priču.

Pišite nam na office@rafproduction.rs ili nas pozovite na 062 80 40 220.