Skip to main content

O nama

" Naš posao je da kreiramo klijente koji će inspirisati druge klijente."

Raf production je zajednica koji objedinjuje sve usluge neophodne klijentima za bolju vidljivost na tržištu, za animiranje i osvajanje ciljnih grupa i komunikaciju sa stručnim i uticajnim javnostima.

Bavimo se proizvodnjom pisanog, foto, audio i video sadržaja, produkcijom emisija, reklama, kratkometražnih i korporativnih filmova, kao i snimanje i montažu događaja, priloga, konferencijskih prezentacija i sajamskog video sadržaja.

U cilju uštede vremena našim klijentima, obezbedili smo i kompletnu uslugu grafičkog dizajna sa štampom. Naši klijenti navikli su da kod nas dobiju kompletnu strategiju uključujući BTC akcije, PR promociju, media plan za oglašavanje, kao i samo pozicioniranje na medijima.

Naš tim

Ekipa koju ćete zavoleti

Testirajte naše mogućnosti, isprobajte kreativnost, proverite limite i kažite nam svoj sud.

John joe

Marija Štrbojević

Direktor

Energična i nezaustavljiva. Timski igrač čije ideje niko ne može sustići i pobediti. Osoba kojoj je najpopularnija reč za realizaciju: DANAS.

John joe

Milovan Štrbojević

Izvršni direktor

Strog i pravedan, povučen sve dok se ne otvori i ne izađe duhovit i pametan lider, koji u svakom trenutku zna svačiju specifičnu težinu.

John joe

Katarina Ivanović

Client Service Direktor

Visprena, duhovita i uvek spremna na akciju, bez obzira na klimatske uslove i ostala stanja. Osoba koju klijenti obožavaju s razlogom.

John joe

Goran Veljković

Direktor Marketinga i Prodaje

Šarmantni i neodoljivi prodavac koji ume da sroči pedeset velelepnih izraza za ekser, ako je potrebno da ga proda. Struku drži u malom prstu.

John joe

Marijana Marković

Account Manager

Leksikon sa odgovorima na sva pitanja, Raf-ov Google koji izlistava rešenja kao aparat za keš, žena na koju se svi možemo osloniti.

John joe

Uroš Davidović

Urednik i voditelj emisije Bolja zemlja

Borac za pravdu, najbolji prijatelj srpskih seljaka, neukrotivi šetač sa slušalicama u ušima raspravljajući o broju krava i visokom porezu. Čovek koji ne odustaje.

John joe

Siniša Kesar

Snimatelj

Sokolovo oko Raf produkcije, koji bolje vidi stvarnost kroz objektiv kamere nego rođenim očima. Čovek koji je izmislio detalje i od njih napravio umetnost.

John joe

Nikola Šobat

Montažer

Čovek koji nikada nije naučio da kaže: ne može, čije su kreacije na granici nestvarnog i koji ćutke iskreira i ono što um ne može da dosanja.

John joe

Vladimir Kosanović

Grafički dizajner

Zaneseni slikar novog veka. Maestralan u davanju final touch-a svemu. Neobično kreativan i kreativno neobičan. Čovek kojem je dizajn druga religija.