Skip to main content

O nama

" Naš posao je da kreiramo klijente koji će inspirisati druge klijente."

Raf production je zajednica koji objedinjuje sve usluge neophodne klijentima za bolju vidljivost na tržištu, za animiranje i osvajanje ciljnih grupa i komunikaciju sa stručnim i uticajnim javnostima.

Bavimo se proizvodnjom pisanog, foto, audio i video sadržaja, produkcijom emisija, reklama, kratkometražnih i korporativnih filmova, kao i snimanjem i montažom događaja, priloga, konferencijskih prezentacija i sajamskog video sadržaja.

U cilju uštede vaše uštede vremena, obezbedili smo i kompletnu uslugu grafičkog dizajna sa štampom. Naši klijenti navikli su da kod nas dobiju kompletnu strategiju uključujući BTC akcije, PR promociju, media plan za oglašavanje, digitalni marketing, kao i samo pozicioniranje na medijima.

Naš tim

Ekipa koju ćete zavoleti

Testirajte naše mogućnosti, isprobajte kreativnost, proverite limite i kažite nam svoj sud.

John joe

Marija Štrbojević

Direktor

Energična i nezaustavljiva. Timski igrač čije ideje niko ne može sustići i pobediti. Osoba kojoj je najpopularnija reč za realizaciju: DANAS.

mstrbojevic@rafproduction.rs

John joe

Milovan Štrbojević

Izvršni Direktor

Strog i pravedan, povučen sve dok se ne otvori i ne izađe duhovit i pametan lider, koji u svakom trenutku zna svačiju specifičnu težinu.

milovan@rafproduction.rs

John joe

Katarina Ivanović

Direktor Komunikacija

Visprena, duhovita i uvek spremna na akciju, bez obzira na klimatske uslove i ostala stanja. Osoba koju klijenti obožavaju s razlogom.

kivanovic@rafproduction.rs

John joe

Jovana Šošević

Digital & Media Account Manager

Hodajuća enciklopedija za digitalni marketing. Ubedljivo joj se najveći osmeh pojavi kada su CPC, CPM, ROI i drugi KPI za FB perfektni. Sve jasno. 

jsosevic@rafproduction.rs

John joe

Jelena Petrašinović

Account Manager

Nije ni sanjala da će postati super kul account manager, karika u lancu bez koje sve staje. Klijente u dušu zna, a za organizaciju je pravi maher.

jpetrasinovic@rafproduction.rs

John joe

Marijana Marković

Account Manager

Leksikon sa odgovorima na sva pitanja, Raf-ov Google koji izlistava rešenja kao aparat za keš, žena na koju se svi možemo osloniti.

mmarkovic@rafproduction.rs

John joe

Uroš Davidović

Urednik i Voditelj Emisije Bolja Zemlja

Borac za pravdu, najbolji prijatelj srpskih seljaka, neukrotivi šetač sa slušalicama u ušima raspravljajući o broju krava i visokom porezu. Čovek koji ne odustaje.

udavidovic@rafproduction.rs

John joe

Siniša Kesar

Snimatelj

Sokolovo oko Raf produkcije, koji bolje vidi stvarnost kroz objektiv kamere nego rođenim očima. Čovek koji je izmislio detalje i od njih napravio umetnost.

skesar@rafproduction.rs

John joe

Ana Đorović

Senior Copywriter

Igra rečima, to je njena glavna okupacija. Za sve kanale komunikacije naći će pravi ton i prave ljude. Zato njeni tekstovi osvajaju na prvi pogled.

adjorovic@rafproduction.rs

John joe

Vladimir Kosanović

Senior Grafički Dizajner

Zaneseni slikar novog veka. Maestralan u davanju final touch-a svemu. Neobično kreativan i kreativno neobičan. Čovek kojem je dizajn druga religija.

vkosanovic@rafproduction.rs

John joe

Nikola Šobat

Direktor Produkcije

Čovek koji nikada nije naučio da kaže: ne može, čije su kreacije na granici nestvarnog i koji ćutke iskreira i ono što um ne može da dosanja.

nsobat@rafproduction.rs

John joe

Jelena Zelenović

Digital Specialist

Žena zmaj, usvek spremna da se snađe u svakoj situaciji. Odličan digital specijalista, vedrog duha i pravi profesionalac.

jzelenovic@rafproduction.rs