Skip to main content

O nama

" Naš posao je da kreiramo klijente koji će inspirisati druge klijente."

Raf production je zajednica koji objedinjuje sve usluge neophodne klijentima za bolju vidljivost na tržištu, za animiranje i osvajanje ciljnih grupa i komunikaciju sa stručnim i uticajnim javnostima.

Bavimo se proizvodnjom pisanog, foto, audio i video sadržaja, produkcijom emisija, reklama, kratkometražnih i korporativnih filmova, kao i snimanje i montažu događaja, priloga, konferencijskih prezentacija i sajamskog video sadržaja.

U cilju uštede vremena našim klijentima, obezbedili smo i kompletnu uslugu grafičkog dizajna sa štampom. Naši klijenti navikli su da kod nas dobiju kompletnu strategiju uključujući BTC akcije, PR promociju, media plan za oglašavanje, kao i samo pozicioniranje na medijima.

Naš tim

Ekipa koju ćete zavoleti

Testirajte naše mogućnosti, isprobajte kreativnost, proverite limite i kažite nam svoj sud.

John joe

Marija Štrbojević

Direktor

Energična i nezaustavljiva. Timski igrač čije ideje niko ne može sustići i pobediti. Osoba kojoj je najpopularnija reč za realizaciju: DANAS.

John joe

Milovan Štrbojević

Izvršni direktor

Strog i pravedan, povučen sve dok se ne otvori i ne izađe duhovit i pametan lider, koji u svakom trenutku zna svačiju specifičnu težinu.

John joe

Katarina Ivanović

Client Service Direktor

Visprena, duhovita i uvek spremna na akciju, bez obzira na klimatske uslove i ostala stanja. Osoba koju klijenti obožavaju s razlogom.

John joe

Maja Zelenović

Direktorka sektora za komunikacije i PR

Osoba koja donosi promene i nove ideje gde god da se pojavi i koja sa sobom uvek vuče “taksimetar” na kojem se neprekidno meri rezultat.

John joe

Goran Veljković

Direktor Marketinga i Prodaje

Šarmantni i neodoljivi prodavac koji ume da sroči pedeset velelepnih izraza za ekser, ako je potrebno da ga proda. Struku drži u malom prstu.

John joe

Marijana Marković

Account Manager

Leksikon sa odgovorima na sva pitanja, Raf-ov Google koji izlistava rešenja kao aparat za keš, žena na koju se svi možemo osloniti.

John joe

Jelena Kojadinović

Account manager

Posao iz "Jecine kuhinje" zaista izgleda kao perfektan nedeljni ručak. Osim što beskrajno dobro razume klijente, pomalo im čita misli i uvek uradi pravu stvar.

John joe

Uroš Davidović

Urednik i voditelj emisije Bolja zemlja

Borac za pravdu, najbolji prijatelj srpskih seljaka, neukrotivi šetač sa slušalicama u ušima raspravljajući o broju krava i visokom porezu. Čovek koji ne odustaje.

John joe

Siniša Kesar

Snimatelj

Sokolovo oko Raf produkcije, koji bolje vidi stvarnost kroz objektiv kamere nego rođenim očima. Čovek koji je izmislio detalje i od njih napravio umetnost.

John joe

Nikola Šobat

Montažer

Čovek koji nikada nije naučio da kaže: ne može, čije su kreacije na granici nestvarnog i koji ćutke iskreira i ono što um ne može da dosanja.

John joe

Vladimir Kosanović

Grafički dizajner

Zaneseni slikar novog veka. Maestralan u davanju final touch-a svemu. Neobično kreativan i kreativno neobičan. Čovek kojem je dizajn druga religija.

John joe

Ana Marković

Novinarka

Trendseterka i novinarka. Istraživač svih tema koje su vezane za ovu oblast, devojka koja na terenu pronalazi priče zlata vredne.