Skip to main content
Vaša vizija, naša kreacija

TV produkcija

 

Vaše ideje u našoj produkciji

Ovde smo rešili da Vam predstavimo šta smo sve u stanju za Vas da učinimo. Ne morate da znate stručne nazive, već je dovoljno da imate viziju, cilj i dobru volju. Ostalo je na nama. Evo šta sve možemo da uradimo za Vas:

 • Pisanje TVC scenarija
  Story board
  Izrada TVC reklama, džinglova i animacija
  Izrada originalnih tekstova / Snimanje OFF-a
  Montaža i dizajn slike i zvuka
  Snimanje kadrova oktokopter-om
  Studijsko snimanje
  Iznajmljivanje studija
 

Mesto sastanka Vas i Vaše ciljne grupe

www.boljazemlja.com je poljoprivredni portal koji podržava istoimenu emisiju i dopunjuje je tekstovima o najnovijim agro i ekonomskim vestima, zanimljivostima iz agrara i drugih privrednih grana. Informativnog je, ali i edukativnog karaktera, jer nudi know-how sadržaj za start–upove iz poljoprivrede. Ovo je prvi poljoprivredni portal u Srbiji koji informiše o tekućim događajima, tehnologijama, problematici na terenu, zanimljivim rešenjima iz poljoprivrede, daje savete o prevenciji agrikultura, mehanizaciji, izveštava i povezuje kompletan agrarni sektor.

 

 

Poljoprivredna berza

www.agrokorpa.com je berzanski portal na kojem se nalaze proizvodi koji zadovoljavaju ponudu i potražnju na tržištu i povezuju ljude. Portal informiše o agro novostima i poljoprivrednim proizvodima, mehanizaciji i drugim privrednim uslugama usko povezanih za poljoprivredu. Tu možete naći sve što Vam je potrebno, ali možete i ponuditi sopstvene usluge i proizvode. Virtuelna tržnica podržava brzu razmenu informacija i skraćuje proces putovanja proizvoda ili usluge do onih kojima je to neophodno. Naše kolege će Vam pomoći oko postavljanja, a rezultate proverite sami!

 

Volim prirodu

I nove generacije zaslužuju "Branka kockicu" uz kojeg smo mi stariji rasli i saznavali o svetu oko sebe. Nije fer da milenijalci ostanu uskraćeni za to predivno iskustvo, pa smo rešili da napravimo emisiju koja malo podseća na Branka i njegove drugare tatatatirce, a malo na emisiju Olovka piše srcem emisija. Istovremeno, to je emisija u kojoj naši najmlađi kreću u svet saznanja i duhovitih izjava kako mališani zamišljaju pojmove koje im serviramo svakodnevno. Ovo nije samo emisija za decu, već i pre svega za nas starije da se podsetimo gde leže prave vrednosti.

 

Bolja zemlja

Ovo je emisija kojoj nije potreban nikakav opis, već samo dva izraza: kultna poljoprivredna emisija i Uroš Davidović. Ali, ukoliko još uvek ima onih koji ne znaju o čemu je reč, evo ukratko: poljoprivredna emisija o najnovijim agro i ekonomskim vestima, zanimljivostima koje se tiču poljoprivrede i svih privrednih grana koje su usko povezane sa ovom industrijom. Govori o trenutnim, lokalnim i sezonskim problemima u poljoprivredi, dovodi goste zadužene za njihovo rešavanje i informiše poljoprivrednike o svim temama koje su važne za proizvodnju i prevenciju.

 

Proces

U slučaju da neko pomisli kako je proizvodnja lak i jednostavan proces, rešili smo da Vam pokažemo kako nastaju proizvodi koje svakodnevno svi samo skinemo sa rafa. Proces je emisija koja traje 24 minuta, ali vremenski ni blizu koliko zaista traje proizvodnja neke namirnice. Za sve koji žele da započnu neki poljoprivredni biznis, nauče o tehnologiji i zakonskim regulativama, snimili smo emisiju koja budi pažnju i rađa milion pitanja. Voditelj Zoran je posetio proizvođače, postavio prava pitanja i sve nam to spakovao u 24 minuta proizvodne avanture.

 

Ulog za profit

Znamo da je Srbija poljoprivredna zemlja i svi znamo da je budućnost srpskog biznisa u uzgoju i proizvodnji. Nove generacije, probuđene iz nameta Zapada o modernim biznisima karakterističnim za te zemlje, sve više shvataju da je ulog za profit u poljoprivrednoj proizvodnji. Poslednjih godina mladi u Srbiji sve češće odlaze na seoska gazdinstva nasleđena od prethodnih generacija i nastavljaju tamo gde su njihovi preci stali. Kako, na koji način i sve ostale neophodne informacije spakovali smo u jednu emisiju, koja je ultimativni vodič za sve one koji sebi postavljaju ta ista pitanja.

 

Glas zemlje

Glas zemlje je emisija u kojoj se daje osvrt na stanje useva iz oblasti ratarstva, voćarstva i povrtarstva, pitaju stručnjaci za adekvatne savete o nezi i zaštiti voća i povrća u proizvodnji. Svakog radnog dana, kada se ova emisija emituje, aktuelne probleme rešavaju stručnjaci iz različitih grana poljoprivrede. U ovoj emisiji saznaćete više o analizi i pripremi zemljišta, gajenju, rezidbi, zaštiti i prihrani. Prepuna je praktičnih, konkretnih i korisnih informacija, koje će Vam pomoći da unapredite svoje znanje i zaštitite useve. Teme pogađaju u centar, a na Vama je samo da ih realizujete.

 

 

Domaćin

Pitali smo srpske poljoprivrednike šta im nedostaje u nadgradnji njihovog posla i kako da im dostavimo informacije od ključnog značaja. Poverili su nam sve i prionuli smo na posao. Tako je nastala emisija Domaćin u kojoj se Katarina svojski potrudila da obezbedi sve ono što na terenu može značiti ozbiljnu preventivu ili neko novo znanje koje će pomoći srpskom seljaku da unapredi svoju proizvodnju. Pazili smo da emisija ima moderan pristup temama i problemima u poljoprivredi, budući da je naš poljoprivrednik gospodin čovek, uprkos predrasudama koje vladaju.

 

Gazda Rajko

Gazda Rajko je tipičan arhetip "hitne pomoći" na terenu. On je baš ono što je svakom poljoprivredniku potrebno, jer problemi na terenu zahtevaju brza rešenja. Problem postaje rešenje onog trenutka kada Gazda Rajko kroči na imanje. Ume da sasluša, utvrdi "bolno mesto" i brzo & efikasno nađe najadekvatnije rešenje. Zato je Rajko, naš čovek na terenu kome svi veruju. Ali, od problema do rešenja put je često nepredvidiv, duhovit i prepun neizvesnosti. Pogledajte kako Gazda Rajko sanira svaki izazov i šta su sve problemi naših poljoprivrednika.  

 

Zelene Grane

Emisija koja traga za odgovorima iz oblasti poljoprivrede, održivog razvoja i ekologije i koja vas informiše o stanju u regionu. Zelene grane je emisija koja će Vam dati prave informacije u pravom trenutku, uputiti Vas u nove zakonske regulative i naučiti kako da očuvate životnu sredinu.
Naš zadatak je da saznamo kako se proizvodi hrana u regionu,da pitamo komšije kakva su njihova rešenja, njihove stručnjake za savete ili neka interesantna uputstva. A Vaš zadatak je da te informacije učinite produktivnim štivom i iskoristite u unapređenju svog biznisa.Tako smo svi zajedno odličan tim.

 

 

 

Žardinjera

Emisija je posvećena proizvodnji cveća i ukrasnog bilja. Savetuje i otkriva kako odabrati odgovorajuće sadnice, kako urediti baštu, kako srediti okućnicu, kako pravilno negovati travnjak i urediti okolinu u kojoj živite. U ovoj emisiji saznaćete više o tome kako da sprečite da Vaše bilje oboleva od različitih bolesti, kako da ga sačuvate od hladnog vremena i mraza, koja vrste žardinjera su "najudobnije" za koju vrstu cveća i o retkim vrstama. Informativna, zabavna, edukativna i korisna za sve ljubitelje cveća, ukrasnih sadnica, kao i umetnosti kreiranja cvetnih enterijera.