Skip to main content

Gavias Blockbuider Video Produkcija

Video produkcija

Kreativna video rešenja za vaš biznis

Fotografija je odlična stvar, ali odavno nije više dovoljna. Ako želite vidljivost na tržištu i bolje pozicioniranje vaše kompanije, video produkcija je nešto što vas sigurno može dovesti do željenih rezultata.

Ljudi danas lako prepoznaju i cene kvalitet. Zbog toga, na video koji ste pokušali da snimite sami dok vam se ruka trese, video snimljen iz loših uglova lošom kamerom, sa nezanimljivim kadrovima, na video koji vam je neko montirao za džeparac – zaboravite.

Okej. Šta onda da radite, kome da se obratite?

video produkcija

Ovde nastupamo mi – vrhunska video produkcija i postprodukcija

Mi smo Raf Production. Kao što i samo ime kaže – video produkcija je naš glavni fah. Već 15 godina svaki projekat radimo sa velikim uživanjem i maksimalno posvećeno. Zato, vi ne morate znati nikakvu terminologiju i ne morate imati skupu tehnologiju. Potrebno je samo da nam dođete sa idejom, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Evo šta sve možemo da uradimo za vas.

 • Izrada originalnih tekstova i snimanje OFF-a
 • Angažovanje statista/glumaca i vozila za potrebe snimanja
 • Angažovanje spikera
 • Obezbeđivanje odgovarajuće rasvete
 • Snimanje u 4K ili full HD tehnologiji
 • Snimanje dronom
 • Studijsko snimanje
 • Iznajmljivanje studija

 

 • Montaža
 • Grafička obrada slike
 • Tonska obrada zvuka
 • Obezbeđivanje muzičke podloge
 • Korporativni video
 • Promo video
 • Reklamni spot
 • TV prilog, TV emisija
 • Video sadržaj za digital marketing (sajt, društvene mreže)
 • Edukativni video i tutorijali
 • Video „iza sceneˮ
 • Testimonijali

 

Dakle, snimamo li?

Ako ste spremni za bolje rezultate i veću vidljivost na tržištu, kontaktirajte nas putem mejla office@rafproduction.rs ili na broj 062 80 40 220.

Čim nam se obratite, krećemo sa kreativnim procesom u kome uživamo.

A u nastavku pročitajte više o našim najvećim projektima.

 

Naši projekti

Ovo je emisija kojoj nije potreban nikakav opis, već samo dva izraza: kultna poljoprivredna emisija i Uroš Davidović. Ali, ukoliko još uvek ima onih koji ne znaju o čemu je reč, evo ukratko: poljoprivredna emisija o najnovijim agro i ekonomskim vestima, zanimljivostima koje se tiču poljoprivrede i svih privrednih grana koje su usko povezane sa ovom industrijom. Govori o trenutnim, lokalnim i sezonskim problemima u poljoprivredi, dovodi goste zadužene za njihovo rešavanje i informiše poljoprivrednike o svim temama koje su važne za proizvodnju i prevenciju.

Pitali smo srpske poljoprivrednike šta im nedostaje u nadogradnji njihovog posla i kako da im dostavimo ključne informacije. Poverili su nam sve i prionuli smo na posao. Tako je nastala emisija Domaćin u kojoj se Katarina svojski potrudila da obezbedi sve ono što na terenu može značiti ozbiljnu preventivu ili neko novo znanje koje će pomoći srpskom seljaku da unapredi svoju proizvodnju. Pazili smo da emisija ima moderan pristup temama i problemima u poljoprivredi, budući da je naš poljoprivrednik gospodin čovek, uprkos predrasudama koje vladaju.

U slučaju da neko pomisli kako je proizvodnja lak i jednostavan proces, rešili smo da vam pokažemo kako nastaju proizvodi koje svakodnevno svi samo skinemo sa rafa. Proces je emisija koja traje 24 minuta, ali vremenski ni blizu koliko zaista traje proizvodnja neke namirnice. Za sve koji žele da započnu neki poljoprivredni biznis, nauče o tehnologiji i zakonskim regulativama, snimili smo emisiju koja budi pažnju i rađa milion pitanja. Voditelj Zoran je posetio proizvođače, postavio prava pitanja i sve nam to spakovao u 24 minuta proizvodne avanture.

Gazda Rajko je tipičan arhetip "hitne pomoći" na terenu. On je baš ono što je svakom poljoprivredniku potrebno, jer problemi na terenu zahtevaju brza rešenja. Problem postaje rešenje onog trenutka kada gazda Rajko kroči na imanje. Ume da sasluša, utvrdi "bolno mesto" i brzo & efikasno nađe najadekvatnije rešenje. Zato je Rajko naš čovek na terenu kome svi veruju. Ali od problema do rešenja put je često nepredvidiv, duhovit i prepun neizvesnosti. Pogledajte kako gazda Rajko sanira svaki izazov i šta su sve problemi naših poljoprivrednika.  

Znamo da je Srbija poljoprivredna zemlja i da je budućnost srpskog biznisa u uzgoju i proizvodnji. Nove generacije, probuđene iz nameta Zapada o modernim biznisima, sve više shvataju da je ulog za profit u poljoprivrednoj proizvodnji. Poslednjih godina mladi u Srbiji sve češće odlaze na seoska gazdinstva nasleđena od prethodnih generacija i nastavljaju tamo gde su njihovi preci stali. Kako, na koji način i sve ostale neophodne informacije spakovali smo u jednu emisiju, koja je ultimativni vodič za sve one koji sebi postavljaju ta ista pitanja.

Emisija koja traga za odgovorima iz oblasti poljoprivrede, održivog razvoja i ekologije i koja vas informiše o stanju u regionu. Zelene grane je emisija koja će vam dati prave informacije u pravom trenutku, uputiti vas u nove zakonske regulative i naučiti kako da očuvate životnu sredinu. Naš zadatak je da saznamo kako se proizvodi hrana u regionu, da pitamo komšije kakva su njihova rešenja, njihove stručnjake za savete ili neka interesantna uputstva. A vaš zadatak je da te informacije učinite produktivnim štivom i iskoristite u unapređenju svog biznisa.

I nove generacije zaslužuju "Branka kockicu" uz kojeg smo mi stariji rasli i saznavali o svetu oko sebe. Nije fer da milenijalci ostanu uskraćeni za to predivno iskustvo, pa smo rešili da napravimo emisiju koja malo podseća na Branka i njegove drugare tatatatirce, a malo na emisiju Olovka piše srcem. Istovremeno, to je emisija u kojoj naši najmlađi kreću u svet saznanja i duhovitih izjava kako mališani zamišljaju pojmove koje im serviramo svakodnevno. Ovo nije samo emisija za decu, već i pre svega za nas starije da se podsetimo gde leže prave vrednosti.

Glas zemlje je emisija u kojoj se daje osvrt na stanje useva iz oblasti ratarstva, voćarstva i povrtarstva, pitaju stručnjaci za savete o nezi i zaštiti voća i povrća. Svakog radnog dana, kada se ova emisija emituje, aktuelne probleme rešavaju stručnjaci iz različitih grana poljoprivrede. U ovoj emisiji saznaćete više o analizi i pripremi zemljišta, gajenju, rezidbi, zaštiti i prihrani. Prepuna je praktičnih, konkretnih i korisnih informacija, koje će vam pomoći da unapredite svoje znanje i zaštitite useve. Teme pogađaju u centar, a na vama je samo da ih realizujete.

Emisija je posvećena proizvodnji cveća i ukrasnog bilja. Savetuje i otkriva kako odabrati odgovarajuće sadnice, kako urediti baštu, kako srediti okućnicu, kako pravilno negovati travnjak i urediti okolinu u kojoj živite. U ovoj emisiji saznaćete više o tome kako da sprečite da vaše bilje oboleva od različitih bolesti, kako da ga sačuvate od hladnog vremena i mraza, koja vrste žardinjera su "najudobnije" za koju vrstu cveća i o retkim vrstama. Informativna, zabavna, edukativna i korisna za sve ljubitelje cveća, ukrasnih sadnica, kao i umetnosti kreiranja cvetnih enterijera.