• Dizajn landing stranica za sajtove

  RAF produkcija vrši osmišljavanje i izradu catchy landing stranica. Uz Vašu superviziju, sakupljamo materijal i određujemo stil i ton komunikacije, prateći Vašu brending strategiju.

  Landing stranice privlače veliku pažnju ne samo kupaca, već i kreatora. Dobro osmišljena i dizajnirana landing stranica može doprinositi prodaji.

  Osim toga, ona služi i kao „mamac“ za potencijalne i neodlučne kupce. Nažalost, mnogi poslodavci danas ne ulažu previše pažnje, truda i rada u kreiranju landing stranica – nemojte praviti njihove greške!

  Naš pristup

  RAF Production, zahvaljujući godinama iskustva u online prostorima, zna koliko je važno imati landing stranicu koja se ističe. Poneti ovim iskustvom, kao i stotinama pozitivnih koliko i negativnih primera landing stranica koje smo imali prilike da analiziramo, uvek težimo da svojim klijentima u detalj predložimo idealni izgled jedne takve stranice, kao i da odradimo kompletnu pripremu iste za puštanje u virtuelni etar.

  Naši stručnjaci smatraju da su landing stranice važne zbog sledećih razloga:

  • Porast konverzija: Landing stranice su pripremljene da pretvore posetioce u potencijalne kupce ili klijente. Optimizovane su za konverziju, što znači da su prilagođene da podstaknu posetioca da preduzme željenu akciju. Izgled stranice, tekst i poziv na akciju su svi dizajnirani da povećaju šanse za konverziju.
  • Privlačenje potencijalnih klijenata: Landing stranice su idealne za tzv. lead generation. One su dizajnirane da zahvate potencijalne klijente. Formulari na stranicama su kreirani kako bi posetioci ostavili svoje kontakt informacije. To omogućava preduzećima da zahvate potencijalne klijente i koriste ih za buduće marketinške kampanje.
  • Edukacija kupaca: Landing stranice su odličan način da edukuju kupce o vašim proizvodima i uslugama. Možete osigurati posetiocima da imaju sve informacije koje im trebaju kako bi doneli informisanu odluku uključujući detaljne opise, video zapise i druge vizuale.
  • SEO poboljšavanje: Landing stranice su uređene za optimizaciju pretraživača (SEO). Optimizovane su za ključne reči, koriste relevantan sadržaj i imaju jasan poziv na akciju. To im pomaže da se rangiraju više u rezultatima pretrage i privuku više ciljanog saobraćaja na sajt.
  • Praćenje performansa: Jedan od razloga zašto su landing stranice korisne je što putem Google Analytics 4 alata omogućavaju preduzećima da efektivno i precizno prate performanse svojih kampanja. Mogu pratiti stopu konverzije, broj zahvaćenih potencijalnih klijenata i vreme koje posetioci provode na stranici. Ovi podaci pomažu preduzećima da optimizuju svoje kampanje i maksimiziraju povrat ulaganja (ROI).
  • Ciljne grupe: Landing stranice su prilagođene kampanjama za koje su kreirane. Sadržaj, dizajn i poziv na akciju su prilagođeni demografskim karakteristikama i interesima targetirane ciljne grupe.
  • Povećanje svesti o brendu: Landing stranice su odličan način za povećanje svesti o brendu. Dizajnirane su da privuku pažnju posetilaca i podstaknu ih da preduzmu željenu akciju. To pomaže u izgradnji prepoznatljivosti i poverenja u brend.
  • Testiranje raznih strategija: Landing stranice su odličan način da izvršite A/B testiranje različitih strategija. Možete lako kreirati više verzija iste stranice i analizirati njihove performanse. To vam omogućava da odredite koje metode najbolje funkcionišu za vaše preduzeće.
  • Isplativost: Landing stranice su isplatan način za generisanje potencijalnih klijenata i povećanje prodaje. Lako se kreiraju, zahtevaju malo održavanja i imaju visok ROI u poređenju sa drugim marketinškim taktikama.

  Povećanje vidljivosti: Landing stranice su značajan korak ka povećanju vidljivosti vašeg preduzeća. Lako se dizajniraju i optimizuju za pretraživače, što ih čini idealnim za povećanje organskog saobraćaja. Uz prave ključne reči, sadržajem i dizajnom, možete osigurati da više potencijalnih klijenata vidi vašu landing stranicu.

  RAF proces rada

  RAF Production prilazi građenju landing stranica detaljno i metodički, uzimajući potrebe vašeg biznisa u obzir od prvog do poslednjeg koraka, pa i dalje. Naš proces uključuje sledeće korake:

  Zašto baš RAF

  Sve što radimo, radimo zajedno na integrisan način. Naš profesionalni tim, sačinjen od veterana na polju video i audio produkcije, izradi vizuelnog materijala i kreiranju tekstualnog sadržaja, uzima u obzir potrebe klijenata zajedno sa mogućnostima trenutno pristupačne tehnologije poslednje generacije. Na taj način za vas kreiramo idealna rešenja koja funkcionišu. Upravo to izdvaja RAF Production od konkurenata.

  Korisni linkovi

  Pogledajte korisne resurse u nastavku za vodiče, kontrolne liste i šablone koji će vam pomoći da postignete svoje digitalne ciljeve.