• Edukacija i savetovanje

  RAF edukacija se sastoji iz konsultacija i supervizije na praktičnim primerima. Naučićemo Vas osnove digitalnog marketinga i kako stvari funkcionišu u praksi. Zajedno ćemo pogledati Vaše radove i dati Vam smernice za budući rad.

  Zarad unapređenja bilo kog biznisa, potrebno je efektivno rukovoditi sopstvenim onlajn resursima, što je u 21. veku izuzetno teško za početnike ili neupućene delatnike.

  Svaki segment digitalnog prisustva jedne firme, od rukovođenja društvenim mrežama do komuniciranja sa klijentelom, napreduje iz dana u dan, menja se neprestano i zahteva redovne dopune. Prema tome, kao rukovodiocu biznisa, potreban vam je nepresušni i živi izvor informacija kako biste ostali upućeni u najnovije trendove i razvijali se u pravom smeru.

  Naš pristup

  Sem konkretnih usluga izrade, RAF Production redovno snabdeva klijente informacijama o razvoju na digitalnom terenu koje pomažu u rastu i razvoju modernih firmi. Možete da nam postavite konkretna pitanja u vezi sa izgradnjom svog brenda, vođenjem društvenih mreža, unapređivanjem marketinške strategije… Broj konsultacija nije ograničen, sve zavisi od vaših potreba i predznanja. Sem ovih usluga, pružamo svim našim posetiocima sadržaj u vidu edukativnih tekstova na našem sajtu, potpuno besplatno, uz arhivu informacija koja se neprestano uvećava.

  Smatramo da je edukacija klijenata bitna iz više razloga:

  • Uzajamni rast: Znanje vam je ključno ukoliko želite da vaš digitalni prostor raste, i nikad nije kasno naučiti nešto novo ili savladati nove veštine. Što vam je fond znanja veći, to su vam šanse bolje da ostvarite izvanredne rezultate sa klijentima, partnerima, pa i kolegama. Međutim, time što vas edukujemo, i sami ostvarujemo nekoliko uspeha, pre svega satisfakciju da smo pomogli biznisu da napreduje, ali i jače veze sa našim klijentima.
  • Novi izazovi: Sticanjem novih znanja, šire vam se poslovni horizonti i dobijate, prirodnim i organskim putem, želju da proširite svoj opseg poslovanja. Na taj način sebi obezbeđujete nove uspehe, nove profite, ali i nove prilike za dugoročne saradnje s prijateljima i poslovnim partnerima. Edukacija i nama predstavlja nove, uzbudljive izazove i prilike da ostvarimo podjednako uzbudljive rezultate deljenjem znanja.
  • Širenje terena za igru: Mnoge firme veruju u zadržavanja informacija za sebe u vidu „poslovnih tajni“ – ne i RAF Production. Štaviše, mi smatramo da znanje treba podeliti čak i sa konkurentima, pošto time širimo tržište i dajemo klijentima više izbora. Zdravo tržište zahteva konkurenciju, i uz pravi alat u vidu novog znanja, više firmi u vašoj niši može da se otvori, i time da poveća obim poslovanja za sve.

  Interakcija: Manje pominjani deo edukacije klijenata jeste činjenica da ostajete u redovnom kontaktu sa nama. Kao firma koja vrednuje međuljudske odnose i saradnju, RAF Production teži ka tome da nikoga ne ostavi na proverbijalnom cedilu. Naši stručnjaci će redovno održavati kontakt sa vama u svakom segmentu vašeg poslovanja, nudeći savete i izvore informacija koji će vam pomoći u rastu i razvoju biznisa. Interakcija i vama pomaže u budućim poslovnim pohodima tako što vas edukuje ne samo o nekoj temi, već i kako pristupiti toj temi na pravi, provereni način.

  RAF proces rada

  Edukacija i savetovanje u RAF Production-u funkcioniše na nekoliko različitih polja. U praksi, to izgleda ovako:

  Zašto baš RAF

  Sve što radimo, radimo zajedno na integrisan način. Naš profesionalni tim, sačinjen od veterana na polju video i audio produkcije, izradi vizuelnog materijala i kreiranju tekstualnog sadržaja, uzima u obzir potrebe klijenata zajedno sa mogućnostima trenutno pristupačne tehnologije poslednje generacije. Na taj način za vas kreiramo idealna rešenja koja funkcionišu. Upravo to izdvaja RAF Production od konkurenata.

  Korisni linkovi

  Pogledajte korisne resurse u nastavku za vodiče, kontrolne liste i šablone koji će vam pomoći da postignete svoje digitalne ciljeve.