• Video materijali

  Korporativni video? Instagram Reels? TikTok snimci? YouTube Shorts-i? Video materijal je ključan po moderni biznis, a naša agencija je tu da isporuči kvalitetne snimke savršene za društvene mreže.

  Slika govori 1000 reči, a video 10 000

  U savremenom svetu, gotovo da nema biznisa koji ne vodi svoje društvene mreže aktivno i redovno. Pored standardnih, informativnih objava i fotografija, poslednjih godina video sadržaj preuzima primat u digitalnoj sferi.

  Nekada se govorilo da slika vredi 1000 reči, a danas se za video kaže da je to 10 000.

  Čak i najtradicionalnije zanatske radnje, poput obućara i krznara, redovno objavljuju video sadržaj na Instagramu i TikTok-u, čime se na najlakši i najbrži način dolazi do novih potencijalnih kupaca.

  Naš pristup

  Za izradu kvalitetnog video sadržaja potrebno je uložiti dodatni trud. Objave kao što su Instagram Reels, TikTok i YouTube Shorts privlače najviše pažnje, stoga je i trud koji se ulaže vidljiv, kako objave mogu uticati pozitivno, odnosno negativno na sliku o vašem brendu.

  RAF produkcija za vas može da osmisli i izradi video materijal koji najbolje predstavlja vaše proizvode i usluge, kao i vaš stil i brend u celosti, čime postižete mnogo za svoju kompaniju.

  Video prezentacija je važna iz više razloga, a neki od njih su:

  • Velika popularnost ovog tipa sadržaja i veća organska vidljivost na društvenim mrežama
   Video je trenutno najpopularniji format na društvenim mrežama. Iz tog razloga, njegova vidljivost je mnogo veća nego kod objava drugog tipa. Jednostavnim jezikom rečeno, platforme poput Instagrama i Facebooka ovaj tip sadržaja ,,favorizuju” i daju mu veću vidljivost. Organska (nesponzorisana) vidljivost videa može biti nekoliko desetina, čak i stotina puta veća nego kod fotografija ili tekstualnih sadržaja.
   Sa druge strane imamo i kanale komunikacije koje koriste video kao jedino/ primarno sredstvo. To su YouTube i Tik Tok. Na ovim platformama, pogotovo na Tik Toku, možete doći do stotina hiljada pregleda, bez plaćenih kampanja.
  • Ciljne grupe
   Zahvaljujući već pomenutim algoritmima, dolazak do vaše ciljne grupe je lakši putem video sadržaja. Kako ljudi sa sličnim interesovanjima konzumiraju i sličan sadržaj, postoji velika verovatnoća da će se vaš video prikazivati upravo onima koji su, ili bi mogli biti zainteresovani za vaše proizvode, odnosno usluge.
  • Povećanje svesti o brendu
   Što su vaše objave vidljivije, to je i vaš brend vidljiviji. Veća svest o brendu doprinosi prepoznatljivosti, što je uvek jedan od ciljeva marketinških strategija- da svi znaju za vas. Takođe, veća prepoznatljivost brenda znači i veće poverenje u brend.
  • Promocija već postojećih/ novih usluga
   Video sadržaj je najzgodniji za promociju i prikazivanje usluga koje nudite. Ova forma nam dozvoljava da budemo kreativni, inovativni i da na najbolji, sveobuhvatni način predstavimo proizvode i usluge.

  RAF proces rada

  Ova usluga funkcioniše tako što:

  Zašto baš RAF

  Sve što radimo, radimo zajedno na integrisan način. Naš profesionalni tim, sačinjen od veterana na polju video i audio produkcije, izradi vizuelnog materijala i kreiranju tekstualnog sadržaja, uzima u obzir potrebe klijenata zajedno sa mogućnostima trenutno pristupačne tehnologije poslednje generacije. Na taj način za vas kreiramo idealna rešenja koja funkcionišu. Upravo to izdvaja RAF Production od konkurenata.

  Korisni linkovi

  Pogledajte korisne resurse u nastavku za vodiče, kontrolne liste i šablone koji će vam pomoći da postignete svoje digitalne ciljeve.