• Izrada stock fotografija i product shot-ova

    RAF studio poseduje savremenu tehnologiju i prostor u kojem je moguće izraditi visokokvalitetne fotografije vaših proizvoda ili usluga. Po dogovoru, izrađujemo veliki broj fotografija koje kasnije pripadaju isključivo vama. Možete da ih delite, modifikujete i promovišete kako god želite, ili da ostvarujete pasivnu zaradu od drugih korisnika.

    Ukoliko je vaš biznis orijentisan na veoma specifičnu branšu, već znate da je ponekad izuzetno teško pronaći odgovarajuće fotografije onlajn.

    Postojeće stock fotografije koje se mogu naći onlajn su često nepogodne za naše podneblje, ili ne prikazuju verodostojno konkretno vaše proizvode i usluge, što dalje utiče na celokupnu sliku o vašem brendu. A to naknadno utiče na mali promet klijenata i, ultimativno, slab uspeh firme.

    Naš pristup

    RAF Production, kao firma sa dugim rezimeom u svetu kreiranja video i audio materijala, kao i u svetu građenja platformi i kreiranja sadržaja za veb prostore, zna jako dobro muke nalaženja pravih fotografija za specifičnu svrhu. Pritom, pronaći prostor koji će na adekvatan način da prenese vaš proizvod je dosta teško danas. Samim tim, nudimo vam idealan prostor za proizvodnju stock fotografija i product shot-ova, gde savremenom opremom i uz iskustvo našeg stručnog tima vaše probleme rešavamo hitro i sa stilom. 

    Ali ne limitiramo se samo na proizvode. Novogodišnja čarolija, Dan zaljubljenih, jubilarni rođendani, ili pak profesionalne fotografije pogodne za biznis portfolio ili veb-stranicu vaše kompanije samo su neki od predloga tematskog fotografisanja koje je moguće uraditi u našem studiju. Ova usluga funkcioniše tako što izaberete temu fotografisanja, zakažete termin i navedete da li Vam je, osim studija i fotografa, potrebna još neka dodatna usluga (šminker, frizer, itd.). 

    RAF Production se na ovaj korak rešio iz više razloga:

    • Manjak idealnih stock fotografija: Kojom god strukom da se bavite, algoritam će uvek favorizovati materijal koji je pristupačan našem podneblju. Ukoliko nemate stock fotografije koje su tematski vezane za vašu zemlju, odvratićete klijenta od korišćenja vaše usluge. Naš cilj je, samim tim, da obogatimo domaće tržište stock fotografija, ali i da dozvolimo firmama poput vaše da u svakom trenutku imaju dostupan vizuelni materijal koji će im pomoći da se plasiraju visoko širom domaće deonice informacijskog hiper-autoputa.
    • Neefikasnost trenutne product shot industrije: Tržište za izradu kvalitetnih stock fotografija i product shotova u Srbiji raste iz dana u dan. Uz pravi studio, vaše proizvode možete upriličiti u vizuelni materijal koji izgleda profesionalno, visokog kvaliteta i spreman za komercijalnu upotrebu. RAF Production na ovom polju ima decenije iskustva; naša želja je da opskrbimo što veći broj klijenata upravo materijalom koji im može pomoći kako kratkoročno, tako i dugoročno.
    • Želja za proširenjem: Poput svih uspešnih biznisa, RAF Production voli dobar izazov, i otvaranje puta relativno nepoznatim poslovnim nišama poput izradi stock fotografija i product shotova sebi dajemo zadatak da napredujemo – i vama da razmišljate o idealnim pravcima da proširite polje delovanja. RAF Production se rukovodi geslom „povedi put primerom“, te samim tim našu želju za ekspanzijom, putem naših odabranih polja delovanja, pokušavamo da prenesemo i na svoje klijente.
    • Pasivna zarada: Kako možete zarađivati novac sa vrlo malo truda? Jedan način je upravo prodaja visokokvalitetnih stock fotografija pod vašim imenom, na popularnim platformama gde vam je zarada zagarantovana. Kao firma, RAF Production uvek voli da ponudi malo više preko dogovorenog projekta; sem visokokvalitetnih stock fotografija koje možete koristiti u bilo koje doba, na bilo koji način, dobijate i digitalni proizvod koji može služiti drugim klijentima, a koji su spremni da za isti plate nominalnu sumu.

    RAF proces rada

    Za svaku od navedenih kategorija, RAF Production ima jasno definisani proces rada, ali dovoljno fleksibilan da ustupi mesto kreativnosti, spontanosti i novim idejama.

    Zašto baš RAF

    Sve što radimo, radimo zajedno na integrisan način. Naš profesionalni tim, sačinjen od veterana na polju video i audio produkcije, izradi vizuelnog materijala i kreiranju tekstualnog sadržaja, uzima u obzir potrebe klijenata zajedno sa mogućnostima trenutno pristupačne tehnologije poslednje generacije. Na taj način za vas kreiramo idealna rešenja koja funkcionišu. Upravo to izdvaja RAF Production od konkurenata.

    Korisni linkovi

    Pogledajte korisne resurse u nastavku za vodiče, kontrolne liste i šablone koji će vam pomoći da postignete svoje digitalne ciljeve.