• Pisanje SEO-friendly sadržaja

  Ukoliko vam je potrebno pisanje zanimljivih i motivišućih tekstova koji vode do prodaje ili veće prepoznatljivosti vašeg brenda, tu smo za vas! Kvalitetan SEO-friendly tekst garantuje veću vidljivost na Guglu, a to je ono čemu svi u digitalnom svetu težimo.

  Tekstualni sadržaj je srž svakog kvalitetnog veb prostora, ali nisu svi tekstovi jednaki. Što vam je materijal komplikovaniji, teži za čitanje i razumevanje, neće izaći na prvu stranu pretraživača.

  Svaki biznis koji poseduje uspešnu onlajn platformu, bili to društveni mediji ili zvanični sajtovi, integriše efektivne članke i kratke tekstove sa primamljivim vizualima. Drugim rečima, vaši korisnici ne žele samo da vide estetski lep digitalni prostor – oni žele i da čitaju članke koje svako može razumeti.

  Naš pristup

  RAF Production sadrži tim posvećenih copywritera i pisaca sadržaja koji za vas mogu da kreiraju SEO-friendly tekstove savršene za visoko rangiranje na prvoj stranici Gugla. Sem usluga pisanja, naš tim može i da vas posavetuje na koji način da korigujete već postojeći sadržaj kako bi tekstovi na njemu bili idealni za algoritam da prepozna i pogura napred.

  Pri pisanju SEO-friendly članaka, RAF Production uvek obraća pažnju na nekoliko ključnih detalja:

  • Dostupnost: Kao firma koja nudi usluge širokom spektru ljudi, RAF Production zna vrednost uniformnosti. Naša filozofija jeste da svojim angažmanom i materijalom pokrijemo što veći broj klijenata, što se ogleda i u tome da naše tekstove može razumeti bilo koji čitalac, iz svih sfera života. Ukoliko želite da vodite ozbiljan i uspešan biznis, u vašem interesu je da vam tekstovi budu tako koncipirani da ih svi mogu pročitati – i tu smo mi da pomognemo.
  • Relevantnost: Pristup pisanju danas se razlikuje od pristupa pre samo deset godina, a kamoli dvadeset, trideset, ili preko. Samim tim, i teme koje obrađujemo moraju ići u korak s vremenom, bilo da je u pitanju odabir samih tema ili inovativni prilazak već postojećim. Čime god da se bavite, vaši tekstovi će rangirati visoko u pretrazi ako su osavremenjeni, pokrivaju ključne probleme pojedinih tema, i ako su pisani jezikom koji svako može razumeti, od mladih do starijih.
  • Potkrepljenost izvorima: Naš stručni tim pisaca veruje u proverene, testirane informacije. Samim tim, kad god sastavljamo SEO-friendly tekstove za vas, potkrepićemo ih relevantnim izvorima koji u detalj pokrivaju temu članaka. Kada je vaš tekstualni materijal zasnovan na činjenicama, dajete jasni znak vašim čitaocima da ste profesionalci koji se drže reči drugih profesionalaca u svakom trenutku.
  • Forma u skladu sa sadržajem: Tekstovi nisu samo slaganje reči u rečenice. Tu spada i formatiranje teksta, preraspodela u adekvatne pasuse, nizanje teza/bullet points-a, postavljanje idealnih hiperlinkova, kao i strateško menjanje formata slova, naslova, podnaslova, pa i čitavih pasusa. Vaš tekst ima dva izgleda – sadržajni i formski. Uz kvalitetan, činjenicama potkrepljen sadržaj, vaš tekst će dobiti na čitanosti i kada bude bio formatiran na pristupačan, vizuelno i estetski primamljiv način. Pritom, članci koji su podeljeni u pasuse, sa listama teza i drugim formatom teksta unutar pasusa, postaju znatno lakši za čitanje i privlače više čitalaca, što rezultira većem broju poseta i dužem zadržavanju na stranici.

  Bogatstvo tema: Nemojte se prevariti – čak i ako se usko bavite jednom oblašću, uvek možete imati tekstove na mnoštvo različitih tema. Naš tim će tačno i precizno identifikovati koje su teme ključne po vašu struku, istražiti je i ponuditi vam predloge za različite tipove članaka. Bilo da su u pitanju klasični blog postovi, top liste, recenzije proizvoda ili čak uvodne reči vlasnika firme, članci mogu da variraju u sastavu, obliku, dužini i pokrivanju različitih aspekata jedne teme. Tu možete računati na nas da vam pomognemo u maksimalnom korišćenju tekstualnog potencijala vaše odabrane niše.

  RAF proces rada

  Po pitanju osmišljavanja digitalnih platformi, RAF Production pristupa ovom važnom poslu koristeći sledeće korake:

  Zašto baš RAF

  Sve što radimo, radimo zajedno na integrisan način. Naš profesionalni tim, sačinjen od veterana na polju video i audio produkcije, izradi vizuelnog materijala i kreiranju tekstualnog sadržaja, uzima u obzir potrebe klijenata zajedno sa mogućnostima trenutno pristupačne tehnologije poslednje generacije. Na taj način za vas kreiramo idealna rešenja koja funkcionišu. Upravo to izdvaja RAF Production od konkurenata.

  Korisni linkovi

  Pogledajte korisne resurse u nastavku za vodiče, kontrolne liste i šablone koji će vam pomoći da postignete svoje digitalne ciljeve.