• Izgradnja platformi

  Želite da napredujete u svojoj industriji? Potrebna vam je stručna onlajn platforma koju RAF Production može da kreira za vas.

  Layer 1

  Kojom god profesijom da se bavite, potreban vam je digitalni prostor gde će se reč o vašim uslugama proširiti i stići do potencijalnih klijenata.

  Najefektivniji način da stignete do željenog rezultata jeste kreiranje digitalne platforme usko povezane za vaše poslovanje. Digitalna platforma pokazuje posetiocima vaš nivo profesionalnosti i posvećenosti. U pitanju je virtuelna „lična karta“ vašeg brenda koja na najdirektniji način prikazuje zašto klijent treba odabrati baš vas u moru konkurencije, koje je iz dana u dan sve obimnije.

  Naš pristup

  RAF Production smatra da je kreiranje digitalnih platformi posao od ključnog značaja po vaš biznis. Težimo da svakom klijentu predstavimo idejno rešenje za njegov digitalni prostor, istaknemo benefite istog i predložimo njegov vizuelni identitet do najmanjeg detalja. Cilj je da pred sobom imate savršeni nacrt upravo za ono što vaše proizvode ili usluge ističe na tržištu i da platforma na kojoj se nađu potencijalni klijenti bude pristupačna, laka za korišćenje i estetski atraktivna.

  Pri kreiranju nacrta za vašu digitalnu platformu, RAF Production uzima nekoliko važnih detalja u obzir:

  • Prijemčivost: Vaša digitalna platforma mora da bude estetski privlačna, ne bi li se istakla na tržištu u moru proseka i mediokriteta. Naš tim će se pobrinuti da upravo za vašu platformu spremi najidealnije vizuelno rešenje koje će zapasti za oko svim potencijalnim posetiocima platforme. Poput promotivnih proizvoda, digitalna platforma prijatnog izgleda vam može povećati posećenost i proširiti se putem word-of-mouth viralnog marketinga, efektivnog alata koji je posebno bitan u digitalnom dobu.
  • Efikasnost: Platforma mora da služi svrsi za koju je kreirana. Kao firma sa iskustvom u osmišljavanju digitalnih prostora za različite niše, RAF Production vam može detaljno predočiti šta vaša platforma treba da poseduje ne bi li funkcionisala bez greške. Kao ozbiljan poslovođa, želite da vaša struka bude sinonim za kvalitet i efikasan rad – a to se postiže i direktno i indirektno putem digitalne platforme koju svako može koristiti.
  • Dostupnost: Platforma mora biti prisutna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tokom čitave godine. RAF Production veruje u angažovanost kao jednu od osnovnih vrlina uspešnog biznisa, a angažovane platforme su one koje su dostupne kad god vam zatrebaju. To znači aktivno održavanje, neprestani napredak, dopune i ispravke.
  • Savremenost: Vaša platforma mora ići paralelno sa inovacijama u dizajnu, programiranju i ostalim srodnim disciplinama. RAF Production, kao firma sa dugim kontinuitetom, redovno prati i primenjuje inovacije na polju vizuelne estetike modernih medija. Naš zadatak je da vama dostavimo platformu koja je spremna za 21. vek, estetski koliko i funkcionalno.
  • Interaktivnost: Platforma nije galerija! U RAF Production-u, volimo da mislimo o digitalnim platformama pre kao modernim „autobuskim stajalištima“ informacijskog super-autoputa. Naš fokus je da vam platformu osmislimo tako da figurira kao čvorište klijenata i partnera, gde se u svakom trenutku može dobiti povratna informacija i prihvatiti konstruktivna kritika. Vaš biznis će ostvariti rast ukoliko redovno komunicirate sa svojim klijentima, a naš posao je da kanale komunikacije koncipiramo da teku glatko i efektivno.

  Originalnost: Važni deo svake platforme je da se ističe i razlikuje od ostalih. Da li će to biti putem tekstualnog sadržaja, vizuelnog sklada boja, tekstura i oblika, ili rasporeda sadržaja na platformi, zavisiće od vaše poslovne niše i naših rešenja. RAF Production stremi ka originalnosti i unikatnosti, i svaka platforma koju radimo će sadržati tu dodatnu iskru kreativnosti koja će je činiti vašom i samo vašom. Biti jedinstven na jednom ogromnom virtuelnom tržištu je svakako benefit za svaki biznis, finansijski koliko i reputacijski.

  RAF proces rada

  Po pitanju osmišljavanja digitalnih platformi, RAF Production pristupa ovom važnom poslu koristeći sledeće korake:

  Zašto baš RAF?

  Sve što radimo, radimo zajedno na integrisan način. Naš profesionalni tim, sačinjen od veterana na polju video i audio produkcije, izradi vizuelnog materijala i kreiranju tekstualnog sadržaja, uzima u obzir potrebe klijenata zajedno sa mogućnostima trenutno pristupačne tehnologije poslednje generacije. Na taj način za vas kreiramo idealna rešenja koja funkcionišu. Upravo to izdvaja RAF Production od konkurenata.

  Korisni linkovi

  Pogledajte korisne resurse u nastavku za vodiče, kontrolne liste i šablone koji će vam pomoći da postignete svoje digitalne ciljeve.